Ovechkin scorer to point mod Minnesota Wild

På søndagens Xcel Energy Center kæmpede Washington Capitals og Minnesota Wild. Washington Capitals besejrede Minnesota Wild 4-3. I dette spil fik Ovechkin, iført en ishockey trøjer, højdepunktet igen, og spillet scorede to point. Washington Capitals fører Philadelphia med en tre-punkts føring.

Ryan Donato scorede 3:01 i første kvartal og Minnesota Wild førte 1-0. Ovechkin scorede det første mål i kampen 7:21. Begge sider 1-1. Richard Panik vendte stillingen 10:28, Washington Capitals2-1. Ovechkin udvidede scoringen igen for Washington Capitals kl. 10:59. Fans, der bærer Ovechkin-Washington Capitals Trøjer, jublede efter ham. Washington hovedstæder 3-1 fører. Fiala trak en bold tilbage 13:13 for at gøre det 3-2. Wilson udvidede igen holdets score. Begge sider 4-2. Zach Parise scorede det sidste mål i kampen, begge sider blev scoret på 4-3.

Washington Capitals opretholdt en tre-punkts føring i Mets, Ovechkin scorede to gange, og Capitals slog Wild 4-3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *