Bouwmeester hjerteanfald

Bouwmeester er 36 år gammel. Han spillede for St. Louis Blues i otte sæsoner og vandt Stanley Cup for første gang sidste sæson. Derfor elsker mange fans at bære hans ishockey trøjer for at se spillet. Efter et hjerteanfald i den første fase af Bouwmeester St. Louis Blues og Anaheim Ducks-kampen var han imidlertid bevidst og opmærksom efter at have været indlagt på hospitalet.

Bouwmeester faldt på bænken i løbet af kampen. Bouwmeester blev ført væk af en båre og bragt til et lokalt hospital, hvor han ventede på yderligere undersøgelser hele natten. Selvom vi ikke kender den specifikke situation i øjeblikket, tror vi, at han kan fortsætte og tage på sig sin St. Louis Blues Trøjer igen for at give os en vidunderlig præstation. NHL sagde i en erklæring: “NHL udsatte aftenens kamp mellem St. Louis Blues og Anaheim Ducks på grund af en medicinsk nødsituation, hvor medicinsk personale Jay Bouwmeester deltog kl. 12:10 første gang. Det vil være kort, fremtiden beslutter, hvornår de skal spille.”

Dette er en trist ting, og alt, hvad vi kan gøre, er at ønske ham en hurtig bedring.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *