Kreider vender tilbage med vinderen

Kreider blev såret i spillet sidste lørdag efter at have mistet den sidste runde. New York Rangers bekæmper Toronto Maple Leafs igen i Madison Square Garden. I dette spil slog New York Rangers Toronto Maple Leafs 5-3, og fans, der bærer New York Rangers-ishockey trøjer på banen, jublede enstemmigt. Dette er en stor sejr for dem.

I starten af spillet tog Toronto Maple Leafs føringen i denne runde. Men desværre er denne fordel ikke opretholdt. New York Rangers opgav ikke vores chance. Denne score blev hurtigt bundet indtil slutningen af spillet. New York Rangers låste sejren 5-3. Zibanejad sagde, at han er en vigtig del af vores team og en leder. Efter at han tog på sig sin New York Rangers Trøjer og startede spillet, var det meget anderledes end den tidligere rekord.

Kreider blev ikke skadet efter at have været fraværende i runden efter at have været skadet. Han bragte hæder til New York Rangers, og han er stadig meget god.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *